2012-07-10

Tisdag

Denna regniga tisdag har vi varit hos barnmorskan och inne i stan och kikat runt. Lova väger nu 13,8 kg och är 87 cm lång, stor tjej nu! När vi sen åkte mot stan och parkerade i mitticity kom vi på att vagnen var kvar hemma så Lova fick springa runt själv, hon var mer än nöjd! Först var vi tvungna att fylla på med energi så det fick bli en lunch som bestod utav kycklingfilé och ris, lillan fick pannkakor med sylt och grädde, super gott!
Sen gick vi runt (läs: sprang efter Lova) och kikade i butikerna. Vi köpte ett par vanligt tygskor och ett par gummistövlar till Lova.

Därefter åkte vi till Elgiganten där vi skulle kolla på tv. Vi kunde inte bestämma oss så får bli en tur dit snart igen.. Blev ett sista stopp innan hemfärd och det var hos mamma och Lars. Dom hade köpt en liten fåtölj åt Lova så den blir att montera ihop i morgon!

På eftermiddagen fick vi besök av Emma och Micke (Lovas gudfar). Vi har inte träffats sen innan jul så det var på tiden! Lova och Emma lekte ute i regnet innan det blev en kopp kaffe på altanen!

Har haft en toppen dag helt enkelt. Nu ska jag ställa kl på 07.00 och stänga mina ögonlock!

Godnatt <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar