2010-12-22

Minijulafton

Igår klockan 11 var vi på öppna mottagningen på BVC för Lova skulle ta spruta. Vi kom där i mot inte in förens klockan var 12.15 vilket var väälidgt drygt! Hon skulle ta spruta i båda låren och den första sprutan gick bra men den andra.. oj vad hon grinade! Stackars liten. Hon vägdes och mättes också, 6180 gram och 61 lång. Stora tjejen!

Efter vi hade varit där så åkte vi raka vägen hem för att göra oss i ordning och koka massa ägg som vi skulle göra ägghalvor av. När vi va klara åkte vi in till stan igen och handlade på Ica Välsviken med svärfar. Så nu har vi all mat inför julafton.

När vi hade handlat klart så åkte vi raka vägen till mamma för att fira "minijulafton" eftersom min låtsas pappa åker till Norge och jobbar i morgon. Alltid lika trevligt att träffa hela tjocka släkten.
Vi har som tradition att den som får mandeln i risalamaltan (hur nu det stavas?!) får ett paket, och det blev jag! Första gången på alla dessa år.


Jag och lillebror gjorde pepparkakshus i förrgår. 

Lite utav julbordet.

Släkt och vänner

Barnbordet

Julgranen som barnen fick klä i år.


Kusinen Maja..

Kusin barn Erik. 

Lova fick en  mössa, lite stor men himla söt!!

2 kommentarer:

  1. Men stackar´s lilla Lova inte undra på hon blev ledsen, konstigt att de inte gör som här upp. Här är det 2 sköterskor som tar samtidigt i benen för att inte dra ut på smärtan...
    Hoppas hon piggnar på snabbt igen, stora tjejen. Tänk så snabbt de växer !
    Fin fin mössa =)
    Önskar er en riktigt God Jul !!

    SvaraRadera
  2. Väldigt fina bilder, särskilt på Maja.

    SvaraRadera