2011-11-07

Shopping och besök!

Igår tog jag och Lova en tur på Plantagen och Ikea medans Anders och Olle åkte till Borlänge och hämtade hem en V70R Awd -99. På plantagen fick vi med oss två jul-enar och två krukor. Blev jätte fint på farstun. Ut från Ikea kom vi med två nya kuddar + kuddfodral till soffan, nya sängkläder och ljus.
Dom här sängkläderna fick följa med hem, passar perfekt nu på höst/vintern.

När vi kom hem därifrån så var det lägg dags för Lova och sova och dags för mig att sätta på kaffet till Linda. Trevligt med kvällsbesök när man är alldeles själv här ute i skogen! Fick även hjälp med bloggen, tack vännen!

Den här dagen startade 6.30 då Lova tyckte att det var dags att gå upp. Det sköna nu är att vi har satt upp en grind på övervåningen så Lova kan springa runt och leka medans vi kan ligga och dra oss i sängen framför tv. Vill bara påpeka att vi också har vårat sovrum på övervåningen så hon springer inte runt där själv ;-) Vid 11 tiden kom pappas fru och min halvlillasyster hit på fika, super trevligt. Frida (lillasyster) fick sig en ny idol vid namn Lova. Allt Frida gjorde skulle Lova också göra. Man vill ju vara som dom stora barnen liksom :)

När dom åkt så drog vi in mot stan och kollade på bilstereo på BRL och självklart kom vi där i från med en. Stereon i nya bilen krånglade så därför vi fick köpa en ny.
Just nu sitter vi och kollar på film och bara slappar medans Lova springer runt och röjer.

Hoppas ni har haft en trevlig Måndag, det har jag!
Kram Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar